logo

Aktuelnosti

Sastanak sa predstavnicima JКP "Beogradske elektrane"

Predsednik Gradske opštine Mladenovac, Vladan Glišić, sastao se sa izvršnim direktorom za snabdevanje toplotnom energijom JКP "€žBeogradske elektrane"€œ Goranom Smiljanićem. Sastanku su prisustvovali i pomoćnik predsednika opštine Mladenovac, Mikan Mirosavić, Zoran Biserčić, direktor ,,Vaillant" u Srbiji i Goran Matić, rukovodilac pogona Beoelektrana u Mladenovcu.

Na sastanku se razgovaralo o budućim projektima u opštini Mladenovac, pre svega o gasifikaciji postojećih i novoizgrađenih objekata sa ekološki prihvatljivim energentima u ulici Кralja Petra I čime će se, kako je rečeno, svesti na minimum korišćenje uglja i drugih neprihvatljivih energenata. Jedan od ciljeva realizacije zajedničkih projekata GO Mladenovac i JКP ,,Beogradske elektrane" planiranih za 2021.godinu je obezbeđivanje čistijeg vazduha i zaštita životne sredine u opštini Mladenovac.

  • Datum kreiranja: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.