logo

Aktuelnosti

Prijem delegacije Saveza slepih povodom Međunarodnog dana invalida

 Povodom Međunarodnog dana invalida koji se obeležava 3. decembra, predsednik Gradske opštine Mladenovac Vladan Glišić i članica Veća resorno zadužena za zaštitu i unapređenje ljudskih i manjinskih prava, nacionalne manjine i socijalna pitanja, Suzana Vasić, primili su delegaciju Međuopštinske organizacije slepih i slabovidih Mladenovca i Sopota, predsedsednika Organizacije Gorana Mašića i potpredsednicu Draganu Antonijević.

U kraćem razgovoru potvrđena je dobra saradnja opštine Mladenovac i Saveza slepih i slabovidih koja će, kako je rečeno, biti nastavljena i proširena u narednom periodu. Predsednik opštine mladenovac, Vladan Glišić je takođe rekao da će sva udruženja invalida i pojedinci moći da računaju na pomoć opštine kao i do sada.
Ovom prilikom predstavnicima Saveza uručeni su prigodni pokloni, a Gradska opština Mladenovac dobila je od Međuopštinske organizacije slepih i slabovidih Povelju za nesebičnu podršku i doprinos radu Saveza slepih. Zahvalnice za nesebičnu pomoć i humanost dobili su predsednik Gradske opštine Mladenovac, Vladan Glišić i članovi Veća Suzana Vasić i Bogdan Vuksanović.
Slepii1
Slepii2
Slepii3
Slepii4
Slepii5
 
  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.