logo

Aktuelnosti

Srećni praznici svim učesnicima u saobraćaju

 

Vozači koje je danas zaustavila patrola saobraćajne policije u Mladenovcu, bili su prijatno iznenađeni. Oni koji su poštovali saobraćajne propise dobili su od Komisije za bezbednost saobraćaja na putevima gradske opštine Mladenovac simbolične poklone, pakete prve pomoći, blutut slušalice, svetloreflektujuće trouglove i prsluke.

"Danas je poslednji dan u ovoj godini i Komisija za bezbednost saobraćaja je rešila da obraduje vozače simboličnim poklonima. Nadam se da će paketi obavezne opreme, kao i blutut slušalice za bezbedno telefoniranje tokom vožnje, koje smo danas podelili, značiti vozačima kao bi poštovali propise i bili bezbedni u saobraćaju. Želimo da svim kategorijama učesnika u saobraćaju skrenemo pažnju na značaj odgovornog ponašanja. Zato tokom godine organizujemo edukacije za predškolce, učenike, vozače poljoprivrednih mašina, roditelje. Takođe, već četiri pune godine sprovodimo akciju "Autosedište za svako dete" u kojoj je više od 2000 beba dobilo autosedište. Obezbedili smo saobraćajne poligone za četiri osnovne škole, poljoprivrednicima koji su učestvovali na tribinama poklonili smo rotaciona svetla i svetloodbojne trouglove. U blizini osnovnih škola uspeli smo da postavimo merače brzine. Ove godine smo pokrenuli i servis "Stop kritikovanju, daj predlog" putem kojeg građani mogu da prijave saobraćajne probleme na teritoriji naše opštine, nakon čega njihove inicijative pokrećemo kod nadležnih institucija. Programom za sledeću godinu, koji realizujemo uz pomoć Sekretarijata za saobraćaj grada Beograda, spremamo dosta novih i korisnih akcija .

Svim građanima želim mnogo sreće i uspeha u narednoj godini," rekao je Stefan Ivanović, član Komisije za bezbednost saobraćaja.

Poklonivozacima1
Poklonivozacima2
Poklonivozacima3
Poklonivozacima4
Poklonivozacima5
Poklonivozacima6
Poklonivozacima7
Poklonivozacima8
Poklonivozacima9

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.