logo

Aktuelnosti

Представљање надлежности Града

Представљање надлежности ГрадаПоштовани суграђани, обавештавамо Вас да ће се 16. марта (уторак) у Великој сали СГО Младеновац,у ул. Јанка Катића бр. 6, са почетком у 17,00 часова одржати јавна трибина на којој ће се представити и пристунима поделити "Водич кроз јавну управу у Београду" и "Комунални водич Града Београда". Трибину организује градска Служба за комуникацију и координацију односа са грађанима која је и аутор ова два издања.

Циљ трибине је да се грађанима на једноставан начин прикаже градске власт и њене надлежности (преглед комуналних услуга, надлежних органа, јавних комуналних предузећа и служби). Такође, идеја је и да се кроз разговор са суграђанима, пре свега са председницима скупштина станара и савета стамбених зграда, оствари активан дијалог у коме би сте могли да изложите проблеме са којима се свакодневно суочавате ( а који се најчешће односе на живот у стамбеним објектима ) и од учесника трибине добијете корисне предлоге за решавање истих.

Наведеној трибини ће бити позвани да присуствују и секретар Секретаријата за комуналне и стамбене послове, помоћник секретара Сектора за зоохигијену, представници јавних комуналних предузећа и представници Секретаријата за саобраћај. Такође, планирано је и присуство представника градске општине Младеновац и јавних предузећа са територије наше градске општине

Позивамо Вас да својим присуством узмете учешће и допринесете раду наведене трибине.

Члан Општинског већа
Зоран Милетић, ср.

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.