logo

Aktuelnosti

Potpisan sporazum o saradnji košarkaških klubova

 

U cilju afirmacije i unapređivanja košarke u Šumadijskom okrugu u velikoj sali opštine Mladenovac, uz pridržavanje svih epidemioloških mera, potpisan je sporazum o saradnji Košarkaškog kluba „Mladenovac“i Košarkaškog kluba „Foka“ iz Kragujevca.

Sporazum o saradnji dva kluba potpisali su predsednik KK „Foka“ Kragujevac Srećko Otović i predsednik KK „Mladenovac“ Ognjen Đukić.

Pored predstavnika dva košarkaška kluba, potpisivanju sporazuma prisustvovali su i predstavnici Gradske opštine Mladenovac, Sportskog saveza Mladenovca, kao i počasni gost, poznati košarkaški trener i FIBA agent iz Španije, Huanho Bernabe, koji je u Sportskom centru održao i radionicu simbolično nazvanu „Košarkaška klinika za trenere“ na temu "Motivacija kod igrača ispod 18 godina i donošenje brzih odluka u igri".

Obraćajući se prisutnima, predsednik Gradske opštine Mladenovac, Vladan Glišić, pozdravio je potpisivanje ovakvog sporazuma i rekao da je ovo samo početak sportske saradnje između gradova u regionu u cilju afirmacije košarke i sporta uopšte. Posebno se zahvalio gostu iz Španije na poseti kao i na pomoći našim košarkaškim trenerima da unaprede znanje koje će preneti mladim sportistima.

„Opština Mladenovac daje punu podršku razvoju sporta i pomaže funkcionisanju spotrskih klubova u našem gradu. Poseban akcenat stavljamo na rad sa mlađim kategorijama jer one predstavljaju ne samo budućnost mladenovačkog sporta, već će mladi kroz bavljenje sportom naučiti da budu vredni i uspešni ljudi“, rekao je Glišić.

Sporazumkosarka1
Sporazumkosarka2
Sporazumkosarka3
Sporazumkosarka4
Sporazumkosarka5

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.