logo

Aktuelnosti

Intezivirana saradnja sa Putevima Srbije

 

Po dogovoru sa prošlonedeljnog sastanka u JP „Putevi Srbije“, inženjeri ovog preduzeća obišli su neke od lokacija na trasama državnih puteva na teritoriji Mladenovca za koje je opština inicirala rekonstrukciju ili izmenu režima saobraćaja. Neke od inicijativa koje se odnose na povećanje bezbednosti saobraćaja pokrenute su u saradnji sa građanima putem elektronskog servisa „Stop kritikovanju, daj predlog“.

Stručne ekipe „Puteva Srbije“, između ostalog, ispitale su tehničke mogućnosti za izgradnju kružnih raskrsnica kod benzinske stanice „Knez petrol“ u Vaškom polju i samačkog hotela u MZ "Drapšin", kao i mogućnosti proširenja i rekonstrukcije ulice Slavka Manojlovića i izgradnju trotoara u ulici Vojvode Vićentija na Selters Banji. Takođe, obišli su i Dubonu i Markovac gde bi trebalo urediti zone škola, imajući u vidu da se one nalaze pored državnih puteva, kao i deonicu ulice Smederevski put na „Debeljaku“ na kojoj bi trebalo usporiti saobraćaj.

Kako bi što pre došlo do rešenja i realizacije pomenutih projekata, za sledeću nedelju dogovoren je novi sastanak posle kojeg bi trebalo da bude poznato više detalja o samoj realizaciji i rokovima.

Podsetimo, u ovom preduzeću je rečeno da će radovi na rekonstrukciji nadvožnjaka početi u drugoj polovini marta imajući u vidu da se ubrzano radi na okončanju svih potrebnih procedura.

Putevisrbije11
Putevisrbije12
Putevisrbije13
Putevisrbije14
Putevisrbije15
Putevisrbije16
Putevisrbije17

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.