logo

Aktuelnosti

Građani Mladenovca dobro informisani o procesu imunizacije

 

Predstavnici opštine Mladenovac i Opštinske organizacije Crvenog krsta podelili su više od 5000 flajera građanima Mladenovca kako bi ih adekvatno informisali o tome kako se treba ponašati nakon primanja prve i druge doze vakcine protiv korona virusa.

Takođe, podsetii su ih na to da je od početka imunizacije u Srbiji otvoren opštinski Kol centar sa šest telefonskih linija, putem kojeg mogu da dobiju pomoć u vezi sa prijavom za vakcinaciju.

Opština Mladenovac svakodnevno oragnizuje i prevoz do punkta za vakcinaciju koji se nalazi u Službi opšte medicine Doma zdravlja za one sugrađane kojima je to potrebno, a takođe i prevoz medicinskih radnika u domove slabo pokretnih ili nepokretnih osoba.

Osim na štandovima, predstavnici opštine Mladenovac podelili su flajere i plakate i zaposlenima u mladenovačkim javnim preduzećima i ustanovama.

Infoimunizacija1
Infoimunizacija10
Infoimunizacija11
Infoimunizacija12
Infoimunizacija13
Infoimunizacija14
Infoimunizacija15
Infoimunizacija2
Infoimunizacija3
Infoimunizacija4
Infoimunizacija5
Infoimunizacija6
Infoimunizacija7
Infoimunizacija8
Infoimunizacija9

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2022.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Informacije od javnog značaja: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.