logo

Aktuelnosti

Dopuna projekta Makiš - Mladenovac

 

Tema radnog sastanka sa predstavnicima Gradske Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Grada Beograda i JKP "Beogradski vodovod i kanalizacije" bila je dopuna projekta izgradnje poslednje etape regionalnog vodovoda Makiš – Mladenovac.

Predlog je da se na delu vodovoda u Vlaškom polju, kod fabrike "Kvarc", uradi dopuna projekta magistralnog vodovoda Makiš - Mladenovac sa dva kraka.

Jedan krak bi vodio desno prema Kosmaju, gde bi bio izgrađen rezervoar iz kojeg bi se vršila distribucija vode ka Koraćici, Velikoj Ivanči, Pružatovcu, Ameriću i Maloj Vrbici, kao i prema Markovcu i Seltersu, sve do Rabrovca i Jagnjila. Drugi krak bi vodio levo prema brdu Varovnice, gde bi bio drugi rezervoar odakle bi se vodom snabdevali Dubona, Šepšin, Senaja i Vlaška.

U najskorijem vremenskom periodu biće utvrđeni detalji i konačan predlog dopune projekta koji će biti sastavni deo regionalnog vodovoda Makiš – Mladenovac.

  • Datum kreiranja: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.