logo

Aktuelnosti

Veliki odziv građana na punktovima za vakcinaciju u Mladenovcu

 Opština Mladenovac organizovala je akciju imunizacije na mobilnim punktovima koju su inicirali Grad Beograd i Ministarstvo zdravlja kako bi što više građana moglo da primi vakcinu. Na punktovima u deset mladenovačkih sela do sada je vakcinisano više od 700 ljudi.

Državni sekretar uz Ministarstvu unutrašnjih poslova Milosav Miličković i predsednik Gradske opštine Mladenovac, Vladan Glišić, obišli su punkt za imunizaciju u zdravstvenoj ambulanti u Kovačevcu kako bi se uverili da se proces imunizacije odvija bez ikakvih problema.
,,Zahvaljujući naporima predsednika Aleksandra Vučića Srbija je među vodećim zemljama u Evropi i svetu po broju vakcinisanih. Podrška opštine je jako važna kako bismo olakšali poroces imunizacije i omogućili građanima koji žele da se vakcinišu da to urade u mestu u kojem žive. Drago mi je što vidim da je u Mladenovcu sve dobro organizovano i da se vakcinacija obavlja bez većih zadržavanja. Građani imaju poverenje u sve vakcine koje su dostupne u našoj zemlji i zato pozivam one koji se još uvek nisu vakcinisasli da to učine što pre, jer samo tako možemo da sačuvamo zdravlje i vratimo se normalnom životu“, rekao je Miličković.
  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.