logo

Aktuelnosti

Stanovnici Velike Krsne dobijaju novu vodovodnu mrežu

 Ekipe mladenovačkog komunalnog preduzeća izvode radove na izgradnji vodovodne mreže u ulici Sokak Katića u Velikoj Krsni, u dužini od 600 metara. U ovoj mesnoj zajednici u poslednje 4 godine izgrađeno je više od 9 kilometara vodovodne mreže, odnosno 85% teritorije sela pokriveno je vodovodom.

Gradilište u Velikoj Krsni obišli su državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Milosav Miličković i predsednik Gradske opštine Mladenovac Vladan Glišić.
Ovom prilikom razgovarali su sa okupljenim građanima o projektima planiranim za naredni period. Glišić je rekao da će ulica Sokak Katića, po završetku radova na izgradnji vodovodne mreže, dobiti i novi asflat, kao i da će opština nastaviti sa uređenjem i izgradnjom puteva u tom selu. On je takođe podsetio da je u Velikoj Krsni do sada asfaltirano više od 13 kilometara puteva, više od 14 kilometara nasuto kamenom podlogom i izgrađeno 30 kilometara zemljanih puteva. Takođe, u ovoj mesnoj zajednici otvoren je novi vrtić, izgrađeno dečije igralište i gasifikaciona mreža na teritoriji celog sela.
Nakon završetka radova u Velikoj Krsni, ekipe JKP „Mladenovac“ počeće sa radovima na izgradnji vodovodne mreže u mesnoj zajednici Kovačevac u ulici Ersko brdo.
  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.