logo

Aktuelnosti

Zlato i srebro na prvenstvu Srbije za Jelenu i Jovana

 

Takmičarka Karate kluba „Mladenovac“, Jelena Milivojčević, osvojila je zlatnu medalju na seniorskom prvenstvu Srbije održanom u Čačku. Njen kolega iz kluba, Jovan Ćirić, na istom takmičenju okitio se srebrnom medaljom. Na prvenstvu Srbije učestvovali su najbolje plasirani karatisti sa regionalnih takmičenja u Beogradu, užoj Srbiji i Vojvodini.

„Sa osvojenim zlatom naše trofejne takmičarke, osvajača bronze na Evropskom prvenstvu 2019. godine, Jelene Milivojčević i srebrom Jovana Ćirića, mladenovački Karate klub je u vrhu srpskog seniorskog karatea iza Karate kluba ,,Borac“ iz Čačka koji okuplja najbolje takmičare iz Srbije, a rame uz rame sa Dinamom, Knjazom, Studentskim gradom, Partizanom, Rodom, Zrenjaninom... Rezultat bi bio još ubedljiviji da se naš takmičar, seniorski reprezentativac Miloš Radojević, nije povredio pre tri nedelje na reprezentativnim pripremama. Našim takmičarima želimo brz oporavak i još bolje rezultate u nastavku sezone“, rekla je Slađana Stojković, predsednik Karate kluba „Mladenovac“.

Na seniorskom prvenstvu Srbije ekipu je predvodio zvanično najbolji trener Mladenovca u 2020. godini, Aleksandar Ranisavljević.

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.