logo

Aktuelnosti

Mladenovac ugostio najbolje srpske atletičare

 Mladenovac je u nedelju bio domaćin najboljim atletičarima iz Srbije u okviru Prvog kola Kros lige "Memorijal Franjo Mihalić".

Takmičenje je održano na stadionu Selters u organizaciji Atletskog kluba „,Mladenovac“, Gradske opštine Mladenovac i Sportskog saveza Mladenovca. Učestvovalo je više od 350 takmičara iz Crvene Zvezde, Partizana, BAK-a, kao i atletski klubovi iz Smedereva, Krupnja, Valjeva, Novog Pazara, Lazarevca.
 
Kros je svečano otvorio predsednik Gradske opštine Mladenovac, Vladan Glišić, koji je tom prilikom čestitao Atletskom savezu Beograda, Atletskom klubu Mladenovac i opštinskom Sportskom savezu na odličnoj organizaciji ove sportske manifestacije, a mladim takmičarima poželeo mnogo sportske sreće i uspeha kao i da im ovo takmičenje ostane u lepoj uspomeni i da sačuvaju sva stečena prijateljstva.
 
Atletski klub Mladenovac predstavljalo je 65 takmičara koji su na ovoj manfestaciji osvojili najviše medalja, i to:
Danica Maksimović 1.mesto
Luka Jovanović 3. mesto
Milica Jovanović 1. mesto
Nađa Milošević 2. mesto
Lana Spasojević 3. mesto
Dušan Mihajlović 1. mesto
Ako1
Ako2
Ako3
Ako4
Ako5
Ako6
Ako7
Ako8
  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2021.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Informacije od javnog značaja: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.