logo

Aktuelnosti

Prolećno uređenje javnih zelenih površina

 Javno komunalno preduzeće "Mladenovac" počelo je prošlog meseca sa radovima na košenju javnih zelenih površina, orezivanju drvoreda i formiranju krošnji kao i seči suvih i oštećenih stabala.

Pokošene su javne zelene površine u centru grada, u parku, na trgu, skveru kod crkve i delu MZ "25 Maj", u ulici Vuka Karadžića, Janka Veselinovića, na dečijim igralištima u Đul Bašti i iza objekta „Maksi“, u ulici Mihaila Milovanovića i drugim delovima ovog naselja.
 
Od ponedeljka, 10. maja, u planu je košenje i uređenje zelenih površina u Mesnoj zajednici Bataševo, naselju "Dedinje" i na dečijim igralištima u Nušićevoj i Radničkoj ulici, a zatim i uređenje javnih zelenih površina u ostalim delovima grada.
 
U saradnji sa Gradskom opštinom Mladenovac, ekipe ovog preduzeća završile su sadnju drvoreda u ulici Kralja Petra Prvog pored sportskog terena u Mesnoj zajednici "Drapšin" kao i u centraom delu ulice Kralja Petra Prvog i Vojvode Putnika.
 
Takođe, po Planu i programu ovog preduzeća, organizovano je sakupljanje i uklanjanje papira, otpada, granja, šuta i kabastog otpada sa javnih površina u gradu, kao i sređivanje groblja u Rajkovcu i Gradskog groblja.
Organizovana je i akcija pranja centralnih gradskih ulica, gradskog trga i parka.
Kosenje1
Kosenje2
Kosenje3
Kosenje4
Kosenje5
  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.