logo

Aktuelnosti

Vakcinacija u preduzeću ,,Grand-BT" u Kovačevcu

Mladenovački Dom zdravlja organizovao je vakcinalni punkt u preduzeću "Grand-BT" iz Kovačevca koje se bavi proizvodnjom drvene i kartonske ambalaže.

Prvi se vakcinisao direktor ovog preduzeća Aleksandar Tomić koji je prošle godine uspeo da prebrodi teži oblik korona virusa.
 
Tomić je pozvao privrednike i sve građane da slede primer zaposlenih u firmi "Grand-BT" koji su se tog dana kolektivno vakcinisali.
 
„Smatram da je vakcinacija prava stvar i pozivam sve da se vakcinišu kako bismo što pre došli do kolektivnog imuniteta i vratili se normalnom životu koji smo imali pre virusa. Verujem u to da će vakcina da pomogne i treba da verujemo našem zdravstvenom sistemu", rekao je Ilić.
 
„Vlasnici ove mladenovačke firme pokazali su visok stepen društvene odgovornosti i pokazali da i na ovaj način brinu o zdravlju svojih radnika i njihovih porodica. Na vakcinaciju nisu pozvali samo zaposlene već i prijatelje i rodbinu, kao i sve one koji žele da se vakcinišu i ja ovom prilikom želim da im se na tome zahvalim. Verujem da će i drugi privrednici slediti njihov primer", rekao je predsednik Gradske opštine Mladenovac", Vladan Glišić.
Acatomic1
Acatomic2
Acatomic3
Acatomic4
Acatomic5
  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.