logo

Aktuelnosti

Ulaganja u školsku infrastrukturu

Predsednik Gradske opštine Mladenovac, Vladan Glišić i član Veća resorno zadužen za obrazovanje, Dejan Stepanović, obišli su danas radove na rekonstrukciji svlačionica i zameni stolarije u Osnovnoj školi „Momčilo Živojinović“.
 
„Škole su upućene na lokalnu samoupravu i Sekretarijat za obrazovanje, a sva sredstva koja se opredele za ulaganje u školsku infrastrukturu nama mnogo znače. Ulaganja u školu su u interesu naših đaka, takođe poboljšavamo uslove rada i boravak u školi deci činimo lepšim. Naša škola ove godine obeležava lep jubilej, 65 godina rada. Želimo da i svaku narednu godinu obeležavamo radovima u školskim objektima, kako u ovoj školi, tako i u izdvojenim odeljenjima, rekla je Marina Mišić, direktorka OŠ „Momčilo Živojinović.
 
„Trenutno su u toku radovi na rekonstrukciji svlačionica u ovoj školi. Mislim da je to veoma važno kako bi fiskulturna sala mogla adekvatno da se koristi.
 
Razgovarao sam sa direktorkom, sledeće nedelje nastavljamo radove, a zahtevi škole odnose se na rekonstrukciju krova objekta u Šepšinu, izgradnju pregradnih zidova, trotoara i rekonstrukciju rasvete u izdvojenom odeljenju u Duboni, a postoji i još nekoliko zahteva koji se tiču matične škole. Ulaganjem u školski sport uspeli smo da pomognemo učenicima da ostvare bolje rezultate na takmičenjima. To je za nas lepa vest i nastavićemo sa ulaganjima u ovu oblast.
 
Moram da podsetim da smo obnovili fiskulturne sale u OŠ „Momčilo Živojinović“, OŠ „Sveti Sava“, OŠ Živomir Savković u Kovačevcu, OŠ „Bisa Simić“ u Velikoj Krsni. Takođe, želim da najavim da ćemo u narednom periodu izgraditi fiskulturnu salu u OŠ „Bora Lazić“ u Vlaškoj i nadam se da ćemo u toku ove godine uspeti da završimo neophodnu projektnu dokumentaciju,“ rekao je Glišić.
ASKOLA1
ASKOLA2
ASKOLA3
ASKOLA4
ASKOLA5
  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.