logo

Aktuelnosti

Održana druga sednica štaba za vanredne situacije

 

Štab za vanredne situacije Gradske opštine Mladenovac zaključio je da se usled svih do sada preduzetih mera vodosnabdevanje normalizuje. Kako je rečeno na sednici Štaba, zbog visokih temperatura i velike potrošnje, u pojedinim delovima opštine koji pripadaju drugoj visinskoj zoni, može doći do privremenog nestanka vode i gde je takođe moguće i zamućenje vode.

Cisterne pijaće vode će biti upućene u ulice koje pripadaju drugoj visinskoj zoni u Mesnoj zajednici ,,25.Maj", i delovima mesnih zajednica ,,Selo Mladenovac", ,,Vlaška" i ,,Rajkovac".

„Očekujemo da ćemo prepumpavanjem vode u rezervoar u drugoj visinskoj zoni stabilizovati vodosnabdevanje u Mesnoj zajednici ,,Selo Mladenovac" u toku popodnevnih sati.

Apelujemo na sugrađane da racionalno troše vodu i da budu solidarni što će dodatno uticati na efikasnost preduzetih mera od strane Štaba za vanredne situacije Gradske opštine Mladenovac, a sve u cilju brže normalizacije vodosnabdevanja na teritoriji naše opštine“, rekao je Vladan Glišić, predsednik Gradske opštine Mladenovac i komandant opštinskog Štaba za vanredne situacije.

Stabvs1
Stabvs2
Stabvs3
Stabvs4

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2021.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Informacije od javnog značaja: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.