logo

Aktuelnosti

JKП "Младеновац" прославило Крсну славу

JKП "Младеновац" прославило Крсну славуСечењем славског колача данас је у просторијама JKП "Младеновац" осму годину за редом, прослављена Крсна слава овог јавног предузећа Покров Пресвете Богородице. Након прославе, одржана је свечана седница Управног одбора предузећа на којој су запосленима уручене јубиларне награде.

Домаћин славе Оливера Максимовић , директорка JKП "Младеновац", у име предузећа угостила је представнике Градске општине Младеновац, Бранислава Јовановића, председника општине, његовог заменика Дејана Чокића, Божидара Томићевића, члана Општинског већа, др Добрицу Недељковића, помоћника председника општине, Предрага Вулиновића, секретара Скупштине и Милоша Стојановића, директора Спортског центра.

– Оно што је традиција нашег предузећа, раније на дан предузећа, а сада на дан славе, је да се свим нашим радницима који пуне 10, 20, 30 или 35 година непрекидног радног стажа додељујемо јубиларне награде. Ја бих се захвалила овим радницима на истрајности и доприносу фирми јер је ово колектив чија је превасходна сврха пружање услуга грађанима што подразумева доста стресних ситуација у појединим данима. Нашим млађим радницима бих поручила да радници са 30 и 35 година стажа треба да им буду узор како у раду, тако и у радној дисиплини. Ми се трудимо да славу прославимо у најбољем расположењу иако је ова година како за нас тако и за већину фирми доста кризна – рекла је Оливера Максимовић, директорка JKП "Младеновац".

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2022.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Informacije od javnog značaja: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.