logo

Aktuelnosti

Честитка комшијама

Честитка комшијамаПоводом другог места на ранг листи Домова здравља у Србији, Бранислав Јовановић, председник Градске општине Младеновац, упутио је честитку директорки Дома здравља Сопот, др Славици Симеуновић. Поштован госпођо Симеуновић

Користим прилику да испред Градске општине Младеновац, вама као директорки и запосленима Дома здравља у Сопоту, честитам на вишегодишњем успешном раду. Овогодишње истраживање под покровитељством Министарства здравља које је обухватило све Домове здравља у Србији, а на којем је ваша установа на другом месту, довољно говори о напорима, знању и труду који улажете у стално унапређење квалитета услуга Дома здравља Сопот.

Желим да Вам честитам на високим оценама које добијате већ неколико година за редом, али и да вам се захвалим на помоћи коју вашим присуством пружате деци из младеновачких спортских клубова.

Верујте ми да многи Младеновчани деле моје мишљење када кажем да жалим што наша општина нема таквог стручњака на челу свог Дома здравља.

Желим Вам пуно успеха у даљем раду и надам се да ћемо наставити успешну сарадњу.


С` поштовањем

Бранислав Јовановић
председник градске општине Младеновац

ТЕЛЕГРАМ

За председника Бранислава Јовановића

ХВАЛА. Колектив Дома здравља Сопот

17.11.2010

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2021.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Informacije od javnog značaja: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.