logo

Aktuelnosti

Opštinske stipendije za najbolje studente

 

Na prijemu u svečanoj sali "dr Elsi Inglis", predsednik Gradske opštine Mladenovac, Vladan Glišić i član Veća zadužen za obrazovanje, Dejan Stepanović, uručili su ugovore o stipendiranju najboljim studentima.

Posle završenog Konkursa za dodelu opštinskih stipendija, Gradska opština Mladenovac će u školskoj 2021/2022 godini stipendirati 45 studenta sa prosekom preko 9,00 što je više nego prethodnih godina. Mesečni iznos stipendije iznosi 10.000 dinara.

Čestitajući studentima na prosečnim ocenama koje su ostvarili i dobijenim stipendijama, Glišić je izrazio je zadovoljstvo što je danas sa njima i da je ponosan na njihove rezultate. On je istakao da opština ima obavezu da pomogne svojim najboljim studentima i da će se u narednom periodu razmotriti mogućnost spuštanja  proseka, kako bi ih još više studenata moglo da ostvari pravo na stipendiju, kao i mogućnost da se u narednoj godini poveća iznos stipendije.

Glišić je prisutnim studentima poželeo dobro zdravlje i uspeh u daljem školovanju, sa željom da se po završetku studija vrate u Mladenovac i u svom gradu primene sve ono što su naučili.

Stipendije1
Stipendije2
Stipendije3
Stipendije4
Stipendije5
Stipendije6
Stipendije7
Stipendije8

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.