logo

Aktuelnosti

Besplatni časovi sporta za najmlađe učenike

 

U maloj sali opštine organizovan je radni sastanak u vezi sa realizacijom projekta besplatnih časova sporta za učenike osnovnih škola od 1 - 4. razreda koji realizuje Sekretarijat za sport Grada Beograda.

Sastanku su prisustvovali profesor Dejan Suđović sa Fakulteta fizičkog vaspitanja, predsednik Gradske opštine Mladenovac Vladan Glišić, članovi Veća Dejan Stepanović i Bogdan Vuksanović, kao i direktorka OŠ “Kosta Đukić” Valentina Stanković, direktor OŠ Sveti Sava “Milisav Tomčić” i pomoćnik direktora OŠ “Momčilo Živojinović” Miljan Novović.

Predstavljajući projekat besplatnih časova sporta, profesor Suđović je istakao značaj koji ovi časovi imaju za decu i pozvao direktore škola da daju predloge nastavnika koji će biti domaćini projekta u svojim školama. Škole će moći da se opredele za samo jedan sport  i to između odbojke, košarke, fudbala, rukometa, atletike, gimnastike, borilačkih sportova i plesa. Časovi će biti organizovani dva puta nedeljno od januara do kraja maja sledeće godine.

Predsednik Glišić je rekao da opština Mladenovac podržava ovaj projekat i da će pružiti svu pomoć u njegovoj realizaciji.

Besplatnisport1
Besplatnisport2
Besplatnisport3
Besplatnisport4

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.