logo

Aktuelnosti

Центар "Ром"  Звезда града 2010

Центар "Ром" – Звезда града 2010Спортско - образовни центар "РОМ", Удружење Рома из Младеновца, добитник је признања "Звезде града 2010" које додељује Агенција за европске интеграције и сарадњу са удружењима града Београда – У конкуренцији од више стотина пројеката са територије Града, као најбољи изабран је пројекат младеновачког удружења. Агенција за европске интеграције и сарадњу са удружењима организује доделу признања "Звезде града 2010", а добитници овог признања су удружења чији су пројекти финансирани путем јавних конкурса које су расписале организационе јединице Градске управе током 2010. године.

У оквиру сваког конкурса изабран је пројекат који је по мишљењу комисије за праћење и реализацију пројеката заслужио да буде награђен. Центар "РОМ" добитник је овогодишњег признања за пројекат "Социјализација и интеграција ромских породица" који спроводе са Центром за социјални рад, а у оквиру Локалног акционог плана за Роме.

Иако се ради о значајном признању, скроман као и увек, председник центра "РОМ", Мирко Милановић , захвалио се партнерским организацијама на помоћи у остварењу награђеног пројекта и додао :

– Не желим да се хвалим али ово је само доказ да се рад, труд и упорност на крају исплате. Највеће признање нам ипак долази од људи чије смо животе бар мало променили својим радом – каже Милановић.

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.