logo

Aktuelnosti

Podrška lokalnoj privredi i ekonomskom razvoju

Gradski sekretar za investicije, Luka Petrović, zajedno sa predsednikom Gradske opštine Mladenovac, Vladanom Glišićem i odbornikom u Skupštini opštine Mladenovac, Milošem Petrovićem, posetio je mladenovačkko preduzeće "Grand-ABM", čija je osnovna delatnost proizvodnja kartonske i drvene ambalaže.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Obeležen dan sećanja na žrtve NATO bombardovanja

Polaganjem venaca na Spomen česmu palim borcima od 1990 – 1999. u gradskom parku, predstavnici Gradske opštine Mladenovac i Opštinskog odbora UBNOR-a obeležili su dvadeset pet godina od početka NATO agresije na Saveznu Republiku Jugoslaviju i sećanje na trinaestoricu Mladenovčana koji su poginuli u ratnim sukobima tokom poslednje decenije prošlog veka, od kojih je najmpađi imao samo 19 godina.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Prikaz 1139 imena: Mladenovac se seća stradalih u NATO agresiji

Povodom obeležavanja Dana sećanja na stradale u NATO agresiji, Gradska opština Mladenovac se pridružila pojedinim gradovima i opštinama Republike Srbije tako što će 23. i 24. marta, uoči obeležavanja 25. godina od početka NATO agresije, u večernjim časovima, između 19:00 i 23:00 sata, prikazati video materijal koji sadrži 1139 imena branilaca otadžbine koji su stradali tokom NATO agresije.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Poljoprivredni karavan „Naj domaćin 2024“ stigao u Mladenovac

Poljoprivredni karavan „Naj domaćin 2024“ posetila je ministarka poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Jelena Tanasković, koja je zajedno sa predsednikom Gradske opštine Mladenovac, Vladanom Glišićem i direktorom Instituta za stočarstvo u Beogradu, Nikolom Delićem, obišla štandove mladenovačkih poljoprivrednih proizvođača.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.