logo

Društvo

Кампања за безбедност саобраћаја

 

Комисија за безбедност саобраћаја на путевима градске општине Младеновац на позив Агенције за безбедност саобраћаја Србије прикључује се кампањама "Вози одморан/Drive fresh" и "Пази друге, мисли на себе!".

Кампања "Вози одморан/Drive fresh" - летњи месеци, односно јун, јул и август су месеци са најизраженијим страдањем у саобраћају. Разлози за овакво стање су различити, а велики број настрадалих у току летњих месеци припада оној категорији учесника који су путовали на дужим релацијама, враћали се са њих или пак транзирали кроз Србију на путу до своје земље. Имајући у виду постојеће стање, у настојању да се трагичан биланс из године у годину смањи Агенција за безбедност саобраћаја РС је у оквиру кампање "Вози одморан/Drive fresh" припремила билборде, брошуре и радио спот.

Линк за преузимање материјала можете преузети ОВДЕ.

Кампања "Пази друге, мисли на себе!" - Током лета повећано је присуство мотоциклиста и мопедиста на путевима, а што прати и већи број саобраћајних незгода са овом категоријом учесника у саобраћају. Мотоциклисти и мопедисти припадају рањивој групи учесника у саобраћају и препознати су као посебно угрожена циљна група у нашој земљи. Кампања о којој је реч посвећена је управо мотоциклистима и мопедистима и има за циљ смањење броја и последица саобраћајних незгода у којима они учествују, а Агенција за безбедност саобраћаја РС у оквиру ње је припремила и видео спот.

Линк за преузимање видео снимака можете преузети ОВДЕ.

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.