logo

Стиже први албум Pickers - а

Прошлогодишњи победници "Гитаријаде" у Зајечару, младеновачки блуз трио Cotton Pickers најавио је снимање свог првог албума чији излазак, према речима гитаристе и певача Јована Степића, можемо да очекује већ почетком марта.

Cotton Pickers сигурно и без помпе готово свакодневно корачају крупним корацима право ка врху домаће сцене. Етикету одличног лајв састава чије су ауторске песме вредне сваке пажње вредно и поштено су освојили преданим радом и честим концертним активностима, чак и у ситуацији када никоме не цветају руже што се тиче континуитета наступа и интересовања публике.

 

– Ово је година када ће изаћи наш албум првенац. Снимање почињемо за неколико дана, а албум ће се звати "SlaughterHouse Blues". Очекујемо да изађе крајем фебруара или почетком марта па ће људи моћи да се увере, или разувере, у наш квалитет – открива Јован Степић. Нема сумње да ће браћа Степић, Јован и Иван, као и бубњар Урош Угриновић и овај подухват реализовати на високом нивоу, оправдавајући победе на значајним фестивалима попут Зајечарске и Пожаревачке гитаријаде.

– За добар бенд не треба много времена ако се људи препознају. Тако је у музици, тако је и у животу. Важно је да радимо као тим. Врло рано смо се препознали у блузу али је и истина да блуз није најпопуларнији код нас док је у свету потпуно друга прича.

Временом смо постали "тврђи" у звуку, не да би смо удовољили народу јер смо и даље у рок блуз варијанти, тако да сада има ту музике за свачије уво – рекао нам је Јован Степић приликом доделе Плакета Градске општине Младеновац за освојено прво место на Зајечарској Гитаријади

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.