logo

Најава Културног лета

altЧлан Већа задужен за културу Зоран Јоцић, највио је предстојеће култуно забавне догађаје у оквиру манифестације "Културно лето".

Како је Јоцић истако, градска општина Младеновац се потрудила да буде свеобухватна у креирању програма те су се тако на репертоару нашле изложбе, концерти, фестивали, филмски програм и предавања. Он је најави три догађаја којима се отвара овогодишње "Културно лето" - промоцију књиге "Пружатовачки летопис", ДЕФ ФЕСТ - Међународни дечији фестивал фолклора и изложбу фотографија "Портрети патријарха Павла".

Кустос Музеја Младеновца, Велибор Катић, Један од уредника издања "Пружатовачки летопис", аутора Милоша Марковића, рекао је да се ради о историјски вредном делу које обухвата период од 19. до половине 20. века. Промоција ће се одржати 13. јуна од 19,00 сати у сали "др Елси Инглис".

Дарко Тодоровић из КУД-а "Славко Манојловић" најавио је први ДЕФ ФЕСТ - Међународни дечији фестивал фолклора који се одржава од 14. до 16. јуна. Он је рекао да ће на фестивалу наступити 350 учесника као и да ће се одржати дефиле улицама града и концерт на платоу испред општине.

Јоцић је позвао суграђане да посете и изложбу фотографија "Портрети патријарха Павла" аутора Хаџи Марка Вујића на којој ће бити представљено 33 портрета. Изложба се одржава 17. јуна у галерији "Фоаје" од 19,00 сати.

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.