logo

Најава догађаја "Културно лето"

altЧлан Већа задужен за културу, Зоран Јоцић, у присуству учесника и организатора предстојећих догађаја, најавио је културно забавне манифестација које ће се одржати у оквиру "Културног лета".

Најављени су програми у наредних недељу дана, музичко такмичење "Србија у ритму Европе", Трећи летњи карневал, музички фестивал "BASS PLAYER FESTIVAL" и трибину "Видовдан и култ св. Вида код Срба у средњем веку".

Учесник музичког такмичења "Србија у ритму Европе", Дамњана Дамњановић, рекла је да су сви учесници дали све од себе током припрема за такмичење и да им је циљ победа на финалу које се одржава 22. јуна у Врњачкој Бањи. Она је позвала суграђане да гласају за екипу из Младеновца слањем поруке: PESMA(размак)09 на број 1557. Директан пренос такмичења је на ТВ Прва 22. јуна од 12,00 до 14,00 сати.

Невена Мирић је најавила дечији летњи карневал који се одржава 23. јуна од 16,00 сати на платоу испред Спортског центра. Она је рекла да победника очекује главна награда ваучер од 6.000 динара у играоници и остале награде обезбеђене од бројних спонзора. Учествоваће Хор деце са сметњама у развоју, КУД "Јанко Катић", ритмичка група "Олимпик", представа у извођењу ђака ОШ "Коста Ђукић", представници такмичења "Србија у ритму Европе", плесна школа "ЈО ЈО", Удружење "Литера".

Музички фестивал "BASS PLAYER FESTIVAL" који се одржава 23. јуна од 19,00 сати испред Спортског центра најавила је Виолета Јовановић. Она је рекла да ће се од 34 пријављена бенда, за награду надметати шест бендова у једној категорији - одабир најбољег басисте. Бендови ће наступати са по три нумере од којих је једна ауторска. Главна награда је бас гитара, слика уље на платну и књига Банета Јелића. Више информација на сајту : http://bassplayerfestival.rs/

Јоцић је за 24.јун од 19,00 сати у сали "др Елси Инглис", најавио трибину "Видовдан и култ св. Вида код Срба у средњем веку" предавача др. Јасмине С. Ћирић, научног сарадника Института за историју уметности Филозофског факултета у Београду.

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.