logo

Obrazovanje

Радионица за младе - "У потрази за лепим"

 

Асоцијација за подршку науке, културе и уметности "Ноумена" ће од 3. до 14. августа одржати програм уметничко-едукативне радионице "У потрази за лепим". Радионица је бесплатна, а одржава се у Техничкој школи Младеновац радним данима од 10 до 13 часова.

Програм је намењен ученицима завршних разреда основних школа и средњошколцима са територијa градских општина Младеновац и Сопот, а биће реализован у простору Техничке школе Младеновац. Радови учесника радионице биће представљени јавности у оквиру манифестације "20. Ревија стваралаштва деце и младих Београда", која се сваке године одржава у Центру Сава. Младеновачка публика ће радове моћи да види на изложби у Центру за културу током друге половине октобра.

Уметничко - едукативна радионица "У потрази за лепим" је радионица која своје полазнике на непосредан начин уводи у уметност, упознајући их са процесом стварања уметничког дела кроз једну од многобројних уметничких дисциплина - керамику, али која их, такође, упознаје и са основним појмовима естетике и критеријумима за разумевање и вредновање уметничког дела, дајући им тако и појмовно-сазнајни оквир за разумевање уметности.

Одржавање програма финансијски су помогли градски Секретаријат за спорт и омладину и градска општина Младеновац.

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.