logo

Poljoprivreda

Закупцима тезги попуст за месечне паркинг карте

 

Регистровани пољопривредни произвођачи који су закупци тезги на Зеленој пијаци могу остварити попуст на куповину месечних паркинг карти. Цена месечне карте са попустом је 1.000 динара.

Имајући разумевања за проблеме који произвођачи имају приликом допремања и истовара робе на Зеленој пијаци, градска општина Младеновац, ЈКП "Пијаце Младеновац" и "Метропаркинг" МЛЦ, усагласили су се да цена преплатне карте са урачунатим попустом износи 1.000 динара за месец дана.

Попуст за преплатне паркинг карте важи за носиоце регистрованих пољопривредних газдинстава који су закупци пијачних тезги на Зеленој пијаци код ЈКП "Пијаце Младеновац".

Преплатне паркинг карте за возила пољопривредних произвођача, носиоца регистрованих пољопривредних газдинстава, који су закупци пијачних тезги важе за следеће локације : Краљице Марије, Јанка Катића (од раскрснице са Краља Александра Обреновића до раскрснице са Доктора Руса, без паркинга код ћевабџинице Мија) и Краља Александра Обреновића (од раскрснице са Јанка Катића до раскрснице са Војводе Путника)

Да би пољопривредни произвођачи остварили право на преплатну карту са попустом, потребно је да предузећу "Метропаркинг" МЛЦ, ул. Краљице Марије 23д, доставе :

1. Потврду да су корисници пијачне тезге на Зеленој пијаци (издаје ЈКП "Пијаце Младеновац"

2. Фотокопију Потврде о активном статусу у регистру пољопривредних газдинстава за 2016. годину (издаје Управа за трезор, експозитура у Младеновцу)

3. Фотокопију саобраћајне дозоволе којом се доказује власништво над возилом.


Како саопштавају из ЈКП "Пијаце Младеновац", документа потребна за добијање преплатне карте иновираће се сваке године са обнављањем - продужењем закупа тезге, регистрацијом пољопривредног газдинства и регистрацијом возила у 2017. години и даље, док траје овај начин издавања преплатних карти.

Сви заинтересовани корисници, који испуњавају наведене услове, за све информације могу се обратити ЈКП "Пијаце Младеновац", на број телефона 8230-127 или лично, сваког радног дана од 7 до 15 сати.

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.