logo

Poljoprivreda

"Јовањица" представља органску производњу

 

Компанија "Јовањица" д.о.о регионални лидер у производњи и дистрибуцији органске хране представиће свој рад и понуду на презентацији која ће се одржати у петак, 10. фебруара од 11,00 сати у малој сали општине Младеновац.

Гордана Димитријевић Бјеличић, члан Већа задужена за пољпоривреду, позвала је суграђане заинтересоване за овај вид пољопривредне производње и пласмана хране да присуствују презентацији ове компаније.

"Јовањица" пружа пуну подршку произвођачима који су решили да се професионално баве органском пољопривредом.Компаније позива правна и физичка лица да постану њихови кооперанти.

У оквиру сарадње предвиђена је пуна подршка у свим фазама органске производње, од пријављивања за контролу и сертификацију, управљања документима потребним за сертификацију преко набавке неопходног материјала и сировина, до пласмана производа.

Компанија, уз сарадњу на производњи органски сертификованог воћа и поврћа, позива и на учешће у развоју заједничког пројекта који обухвата органску производњу воћа, поврћа, различитих ратарских култура, меса, млека, сира, јаја и прерађевина на бази воћа и поврћа.

Такође нуди помоћ при налажењу купаца производа у двогодишњем и трогодишњем периоду конверзије, односно док производена храна не добије органски статус.

 

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.