logo

Poljoprivreda

Пчелари одржали годишњу Скупштину

 

Друштво пчелара "Космај" одржало је редовну годишњу Скупштину на којој су разматрани резултати рада удружења у претходном периоду.

Заменик председника Друштва пчелара "Космај", Милован Пантић, рекао је да је на Скупштини разматран извештај о раду и утрошеним средствима, такође заслужним члановима подељене су награде за развој пчеларства у Младеновцу. После скупштине одржано је предавање о сунцокретовој паши.

Члан Већа задужена за пољопривреду, Гордана Димитријевић Бјеличић, разговала је са руководством  Друштво пчелара "Космај" о начинима и могућностима за унапређење пчеларске производње у нашој општини. Она је позвала младеновачке пчеларе да се пријављују на Јавни позив за достављање пријава за доделу подстицајних средстава у области пчеларства на територији Града Београда за 2017.

Друштво пчелара "Космај" основано је средином шездесетих година прошлог века и окупља пчеларе са територије наше општине. Како кажу, већ неких петнаестак година уназад имају приближно исти број чланова, око 100 пчелара са преко 5.000 кошница.

Друштво ради сваког петка од 10 до 12 сати и уторком од 8 до 12 сати. Просторије Друштава налазе се су преко пута Црвеног крста, у улици Краља Петра Првог 106.

Контакт телефони су 064 12 95 203, Горан Пешић, председник  и 064 20 83 283, Милован Пантић, заменик председника Друштва.

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2021.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Informacije od javnog značaja: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.