logo

Poljoprivreda

"Дани пчеларства" у градском парку

altДруштво пчелара "Космај" окупило је младеновачке пчеларе на традицоналној продајно - изложбеној манифестацији "Дани пчеларства" која се одржала 15 и 16. септембра у градском парку.

За многе суграђане ово је била прилика да на једном месту дегустирају и купе квалитетан, проверен мед и производе од меда. Цена меда је 800 динара, а поред стандардне понуде ливадског и багремовог меда у понуди се нашла и лепеза јединствених производа - сунцокретов мед, мед са сусамом, прополис капи, саће, "џемови од меда" са јагодама, орасима, смоквама, брусницама, ракија од меда и разни ликери на бази меда.

Изложбу су улепшали и малишани из вртића Предшколске установе "Јелица Обрадовић". У име градске општине Младеновац, манифестацији је присуствовала Гордана Димитријевић Бјеличић, члан Већа задужена за пољопривреду. Дани пчеларства су одржани у склопу прогама манифестације "Дани европске баштине".

 

alt

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2022.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Informacije od javnog značaja: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.