logo

Poljoprivreda

Састанак Удружења одгајивача говеда сименталске расе

altМладеновачко Удружења одгајивача говеда сименталске расе одржало је данас редовни састанак чланства У просторијама градске општине Младеновац.

Чланови Удуружења разговарали су данас са Горданом Димитријевић Бјеличић, чланом Већа градске општине Младеновац задуженом за пољопривреду и Добрицом Бркићем, председником Удружења. Добрица Бркић, председник Удружења одгајивача говеда сименталске расе, упознао је чланство са погодностима које добијају приступањем Републичкој асоцијацији одгајивача. Усвојен је Извештај о раду Удружења за 2017. годину као и висина чланарине за ову годину која износи 2.000 динара.

Шта младеновачки сточари могу у овој години да очекују од Града Београдa и градске општине Младеновац, представила је Гордана Димитријевић Бјеличић, члан Већа задужена за пољопривреду. Бјеличићева је подсетила да је буџет града Београда за пољопривреду ове године знатно увећан, те да ће младеновачки ратари и сточари имати доста конкурса на којима могу да добију средства. Она је додала да општина и ове године субвенционише вештачко осемењавање говеда.

alt

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.