logo

Sport

Три кола без победе

У претходна три кола наставка сезоне ОФК Младеновац је дошао до само два бода. Са предношћу од једног гола и играчем више плави нису успели да победе Телеопик у суботњој утакмици 20. кола Прве лиге Србије.

Прво полувреме протекло је без шанси, испуњено честим прекидима и јаловим надигравањем на средини терена. ОФК Младеновац је имао лопту у ногама и диктирао темпо али све акције су се завршавале далеко од противничког гола. Видно је да екипи треба још времена за уигравање, нарочито у везном реду одакле практично ни једна употребљива лопта није дошла до нападача. Ипак, теренска иницијатива и стални притисци уродили су плодом тек у 68. минуту. Постављен је живи зид на двадесетак метара од гола Телеоптика, Марковић који је већ имао жути картон прерано је истрчао, те му је судија Пипер показао други жути и пут у свлачионицу.

Поновљен слободњак извео је Николић. Јак шут по земљи, лопта је окрзнула неког у зиду и завршила у мрежи Телепотика. Предност, бројчана и резултатска, требало је да гарантују миран финиш утакмице, али ОФК Младеновац се изгледа превише умирио. Из једне од безазлених акција лопта из аута долази до Џугурдића који је једва окрзнуо главом. Лагана лопта се докотрљала до гола, а онда неким чудом прошла кроз руке голмана Драгојевића који је необјашњиво слабо реаговао. Играо се 76. минут. Младеновчани су у наставку кренули на победу, али све што су успели до краја је шут Јовановића који је погодио стативу. Све у свему, реалан резултат и нада да ће плави убрзо доћи до прве победе што би много значило, пре свега на психолошком плану.

 

ОФК МЛАДЕНОВАЦ – ТЕЛЕОПТИК  1:1 (0:0)

Стрелци: Николић у 68. за ОФК Младеновац и Џугурдић у 76. минуту за Телеоптик.

Стадион: Селтерс. Гледалаца: 350. Судија: Петар Пипер (Чачак). Помоћници: Павле Пипер (Чачак), Владан Јеремић (Прибој).
Жути картони: Јовановић, Павковић, Стојчић (ОФК Младеновац), Марковић, Црноглавац, Остојић (Телепотик). Црвени картон : Марковић (Телеоптик) у 68. минуту

ОФК МЛАДЕНОВАЦ: Драгојевић, Станојевић, Маловић, Пјевић, Јовановић, Стојчић, Чокић, Кашић, Бједов (од 46. Павковић), Рајић (од 58. Николић), Тешић (од 81. Лаловић)
 

ТЕЛЕОПТИК: Томић, Живковић, Попара, Ивковић (од 71. Џугурдић), Марковић, Петровић (од 87. Дрпљанин), Митровић, Јојић (од 82. Миловановић), Црноглавац, Остојић, Ашковски


Резултати :

Млади радник : Раднички (С) (1-0)
Срем : Пролетер  (1-3)
Инђија : Чукарички (1-0)
ОФК Младеновац : Телеоптик  (1-1)
Раднички (Н) : Бежанија  (1-0)
Напредак : Колубара  (3-1)
Банат : Синђелић  (0-0)
Слога : Младост  (0-3)
Нови Сад : Доњи Срем (0-1)


Табела (20. коло)


 

 

 

Парови 21. кола

Нови Сад : Срем
Доњи Срем : Слога
Младост : Младеновац
Телепотик : Банат
Синђелић : Напредак
Колубара : Раднички (Н)
Бежанија : Млади Радник
Раднички (С) : Инђија
Чукарички : Пролетер

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.