logo

Sport

"Дедиње" победник турнира

На турниру у баскету који је одигран у суботу, 14. септембра у насељу "Дедиње", а који је организовала Канцеларија за младе ГО Младеновац учествовало је 80 такмичара.

Победник турнира је екипа из насеља ДЕДИЊЕ у саставу: Душан Прерадовић, Вељко Живановић и Илија Божић, док је за најбољег играча турнира изабран Немања Мишић. Испред Спортског савеза Младеновац, турниру је присуствовао секретар Момчило Станојковић и Драган Ивановић Кени, који је похвалио овогодишњу организацију и нагласио да је бављење спортом једна од основних потреба за развој друштва.

- Потрудили смо се да ове године турнир унапредимо, а велики број пријављених такмичара доказ је да ова манифестација има будућност. Спорт као превентива најбољи је лек против свих порока и лоших ствари које доноси данашње време - рекао је Страхиња Стојковић, шеф Канцеларија за младе.

 

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2022.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Informacije od javnog značaja: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.