logo

Sport

Резервисти Партизана славили у Младеновцу

Резервисти Партизана славили у МладеновцуДок је долазак на Селтерс и бледа игра Црвене звезеде почетком месеца остала упамћена само по прелому ноге младог Звездиног везисте Јеремића и недоласка возила Хитне помоћи, јучерашње гостовање резервиста Партизана било је далеко занимљивије. Дан после утакмице са Арсеналом резервисти црно-бели гостовали су у Младеновцу и победили са 2 : 1. Партизан је на "Селтерсу" наступио у јаком саставу, играли су Кизито, Богуновић, Мореира, Станковић, Шћеповић ...

Своју надмоћ играчи Партизана су показали већ у првих десетак минута када су два пута погодили пречку, а у 34. минуту су стигли до вођства. Шћеповић је лепо проиграо Дрпљанина из казненог простора шутем по земљи матира голамана ОФК Младеновца. До другог гола Партизан стиже само три минута касније. После центаршута са леве стране усамљени Богуновић лагано пласира лопту у мрежу. Радост домаћим навијачима донео је бек Милић који је у 79. минуту јаким шутем са ивице шеснаестерца затресао мрежу гостију.

Гледалаца: 500. Судија: Радован Ћерамилац (Београд). Помоћници: Дејан Трифковић и Горан Станојевић (Београд). Стрелци: Дрпљанин у 33. и Богуновић у 37. за Партизан, а Милић у 79. за ОФК Младеновац. Жути картони: Шћеповић у 18. и Ранђеловић у 31. (Партизан), а Бранежац у 89. (ОФК Младеновац).

ОФК МЛАДЕНОВАЦ : Радојевић (Пауновић од 74), Милић (Матић од 88), Коновалов (Ранисављевић од 77), Младеновић, Петрушић, Иванишевић (Максимовић од 62), Спасић (Милојевић од 46), Чокић (Бранежац од 46), Јованић (Панић од 46), Трифуновић, Тутуновић.

ПАРТИЗАН : Живковић (Томић од 70), Аксентијевић (Марковић од 75), Пилица, Станковић (Бољевић од 63), Кизито, Ранђеловић (Јојић од 72), Бабовић (Војкан Миљковић од 67), Мореира, Дрпљанин (Ђоковић од 39), Богуновић, Шћеповић.

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.