logo

Sport

Пријем за прваке света

Пријем за прваке светаОпштина Младеновац наградила спортисте Карате клуба "Младеновац", који су у дресу репрезентације Србије освојили злато на XX Светском првенству у Београду. Јубиларно, 20. Светско првенство за сениоре у каратеу одржало се у "Београдској арени" од 27. до 31. октобра. Учествовало је око 2.000 такмичара из 88 земаља. Карате репрезентација Србије освојила је златну медаљу у екипној конкуренцији победивши у финалу селекцију Азербејџана са 3:1. Србија је том победом освојила треће злато на Светском првенству, после два освојена у појединачној конкуренцији и једне бронзе.

Бранислав Јовановић, председник Градске општине Младеновац и Дејан Чокић, заменик председника угостили су наше репрезентативце, чланове К.К "Младеновац", такмичаре Николу Јовановића, Арсенија Тадића, Ивану Филиповић као и њиховог тренера Александра Ранисављевића. Госте је предводио потпредседник Драгослав Стојовић, потпредседник Карате федерације Србије.

Председник општине Бранислав Јовановић, доделио је тренеру Аци Ранисављевићу Плакету општине Младеовац .

– Људи који су тренери и који уче неког заслужују поштовање јер су они предуслов за стварање врхунских такмичара. За залагање и труд одлучили смо да Александар добије плакету општине Младеновац и надам се да ћемо имати још оваквих учитеља у другим спортовима. Као мали знак пажње за ово што сте учинили за целу општину Младеновац одлучили смо да доделимо новчане награде и то Николи и Александру по 80.000 динара, Арсенију 10.000 и Ивани 30.000 динара – рекао је Јовановић.

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.