logo

Sport

SPORTSКI SAVEZ MLADENOVCA

JAVNI POZIV

Poštovani,

pozivamo sve sportske klubove, sportska društva, saveze i druge sportske organizacije i institucije sa teritorije opštine Mladenovac da Sportskom savezu Mladenovca dostave svoje planove i programe sa finansijskim potrebama i budžetima za 2021. godinu kako bi pristupili planiranju budžeta u oblasti sporta na teritoriji opštine Mladenovac za narednu godinu.

Planove i programe dostaviti ili poslati poštom na adresu Vuka Кaradžića 73, Кancelarija Sportskog saveza Mladenovca koja se nalazi u okviru Sportsko-rekreativnog centra Ljubomir Ivanović - Gedža najkasnije 8 dana od dana objavljivanja konkursa ili na elektronskim putem na mail:

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Svi planovi i programi se dostavljaju napisani u slobodnoj formi u zatvorenoj koverti.

Sve dodatne informacije možete dobiti na telefon: 069/1896-121

Generalni sekretar SSMLD

Aleksandar Jovanović

  • Datum kreiranja: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.