logo

Vesti

Представници "Сиепе" у Младеновцу

Делегација Агенција за страна улагања и промоцију извоза Републике Србије (Сиепа) боравили су данас у радној посети градској општини Младеновац.

Делегација Агенција за страна улагања и промоцију извоза Републике Србије (Сиепа) боравили су данас у радној посети градској општини Младеновац.

Ово је други састанак са представницима Агенције инициран од стране градске општине Младеновац како би се искористиле могућности, пре свега, пружања помоћи страним инвеститорима да започну пословање у нашој општини.

Поред руководства градске општине Младеновац, данашњем састанку су присуствовали и директори ЈП "ДИП" и Туристичке организаије. Основна тема данашњег разговора је заједнички наступ ГО Младеновац и "Сиепе" у циљу повезивања страних инвеститора и овдашњих привредника. Договорено је да општина припреми понуду локација за изградњу производних погона као и већ постојећих инфраструктурно опремљених објеката.

Такође, у плану је отварање Канцеларије за локални економски развој која би координисала сарадњу између општине Младеновац са иностраним привредним удружењима, организацијама и привредницима. Након састанка, представници "Сиепе" обишли су неке од потенцијално интересантних локација у нашој општини.

Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.